avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala

in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 4 Martie 2011
daca nu te bazezi pe ceva foarte bine nu te bagi!putea sa-mi recomande un coleg nu sa pierd timp si bani!!
alesandraalesia a scris:

daca nu te bazezi pe ceva foarte bine nu te bagi!putea sa-mi recomande un coleg nu sa pierd timp si bani!!

Intr-adevar, asa se putea proceda ...
termenele de la recurs sunt la fel de mari ca la proces? astept pana in toamna prima infatisate?
am facut recurs si am termen pe 20 septembrie
av.antoanelageaman a scris:

Asa cum spune si colegul nici un avocat nu va poate garanta castigul...cei care o fac sunt escroci...si asta in orice proces nu numai in litigii de muca. in schimb , un avocat bun va poate asigura ca nu veti pierde cu dreptatea in mana, e cu totul altceva. pentru asta trebuie sa studieze intai dosarul si ce probe au condus la respingerea cererii dvs.

Intr-adevar, niciun avocat pe care-l angajezi nu-ti poate garanta castigul tau, doar pe al lui il poate garanta (sigur) din momentul cand i-ai dat banii in mana.#-o=D>
La castig se merge impreuna,la pierdere doar clientul.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
rosu gheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Concedire abuziva, daune morale nu ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As incepe sa va spun ca este incredibil ce se intampla cu justitia din Romania(Brasov).Am luat astazi sentinta de la tribunal fiind implicat in ... (vezi toată discuția)