M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Sng-ul organizeaza cursuri pentru cei cu studii juridice a caror durata este de 6 luni si cursuri pentru cei cu studii medii sau studii superioare de alta specialitate a caror durata este de 1 an. In ultimii ani s-au dat examene doar pentru cei cu studii juridice.
Poti participa la concursurile organizate de curtile de apel, adica direct pe post, dupa care vei face 2 luni cursuri la sng, trimisa de instanta. Eu asa stiu. Daca vei citi legea iti vei raspunde singura la toate intrebarile.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Spor la invatat, dar urmareste concursurile direct pe post.
dilema #-o ori incep sa o iau razna...ori am luat-o deja
ca m-am apucat sa fac si eu modificarie pe codul de proc civila...dupa mica lege 202/2010, asta dupa ce am terminat cu proc.penala...(cu care nu am avut nici o problema) si pur si simplu nu se leaga nici un articol de acolo...parca as avea un altfel de cod #-o ......ajutati-ma sa rezolv dilema :((
ce nu intelegi unfluturash @? la art.1 competenta judecatoriei se adauga ce scrie in lege, acolo, in prima si ultima instanta.........., iar la art. care s-au modificat le tai din cod pe alea vechi si tii cont de cele din lege., sper ca la asta te referi, nu?.
mie mi s-au parut ok completarile..unde mai exact ai probleme? sau esti doar f obosita..ia o scurta pauza sa te linistesti..am avut si eu astfel de blocaje;)
palomita..inteleg ca asta trebuie sa fac...la fel am facut si la procedura penala.... insa la proc civ... nu stiu parca codul meu e alien#-o
de ex: ca sa intelegeti ce mi se intampla ( cred ca julya21 are dr ar trebui sa iau o pauza)
in lege art 20, pct 2 se modifica.."cand doua sau mai multe instante s-au declarat necompetente etc...iar in cod art 20 se refera la respectarea principiilor fundamentale "judecatorul are indatorirea sa asigure respectarea si sa respecte el insusi.....etc" si nici macar nu exista pct 2 #-o si exemplele continua cu fiecare articol...pur si simplu nu de potrivesc... la asta ma refer
la penal nu am intampinat probleme ? unde gresesc? #-o