M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Unfluturash@, ma bucur ca ai rezolvat problema, dupa cum era situatia era de inteles de ce nu reuseai sa iti completezi codul de proc civila.
spor la invatat la toata lumea.
buna....as vrea sa stiu si eu daca este adevarat ca la examen trebuie sa precizam codul si articolul corespunzator raspunsurilor caci am inteles ca altfel ar depuncta.(ex.Precizati felul sedintei de judecata si telul hotararii prin care se solutioneaza,in cursul urmaririi penale,cererea de efectuare a unei perchezitii la domiciliu.
raspuns:art 100,alin 4 si 5,Cod de procedura penala-camera de consiliu,incheiere)Imi doresc sa dau examenul la Sng si am aceasta nelamurire.
Va multumesc!
Ce mai faceti colegii, cum stati cu invatatul?
De luni m-am apucat si eu de invatat, am inceput cu legile, dar Doamne ce este acolo #-o, atributiile si registrele alea nu reusesc sa le retin, invat ceva iar a doua zi le uit.
Voi ce metode aveti sa nu uitati ce invatati?
va doresc spor la invatat.
eu sunt la procedura penala si nici mie nu mi se pare ca retin f multe acum dar incerc sa nu intru in panicaDe legi si mie mi-e "frica", de asta le-am si lasat la urma:)
Am si eu o intrebare pentru colegii care sunt mai avansati cu invatatul:invatati dupa noile coduri sau dupa cele vechi?Ca nu mai stiu dupa cine sa ma iau!