M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Buna, as dori sa ma inscriu si eu pentru examenul din septembrie de la Sng.
Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva.
Ce sanse sunt concret de a fi repartizat, dupa absolvirea SNG, pe un post in judetul din care provii. Oare se scot posturi pentru fiecare Curte de Apel sau doar pentru unele judete? Multumesc.
Salutare!In primul rand nu stiu ce sanse sunt sa fie iar concurs in sept pentru ca am vazut pe ordinea de zi ca se scot cateva posturi pe curtile de apel si daca se mai scot si in cursul anului nu stiu ce sanse mai sunt la sng....speram totusi.Repartizarea se face in functie de nota de la examenul final ...
"Art. 23. - Absolventii cu atestat ai Scolii Nationale de Grefieri vor fi repartizati, in ordinea mediilor de absolvire, pe posturile vacante de la instantele judecatoresti si parchetele de pe langa acestea sau, dupa caz, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ori la Parchetul National Anticoruptie, pentru care au sustinut concursul de admitere" Legea 567/2004. Realitatea e alta, ca in Romania:))
E vreunul din colegii de pe forum care a dat examan pt. Trib. Ilfov acum pe martie?Ce ati facut la examen, sincer primul sub. de la org. judiciara mie mi s-a parut cam aiurea formulat, eu nu prea stiam de unde sa iau raspunsul, adica cu trimitere la ce art. se refera.Eu una am vrut sa ma inscriu la concurs chiar m-am dus cu dosarul la Curtea de apel dar cand am auzit ca Trib. va functiona in Buftea m-am lasat. Ceea ce m-a mirat ffff mult a fost nr. f. mare de concurenti - 10/ loc, deci sa ne gandim ce va fi la SNG daca va mai fi.Multa bafta celor ce au sustinut acest concurs sa se afle printre cei admisi!
Salutare! Eu ma bazez foarte mult pe acest examen si il astept de multa vreme...ca si multi altii de fapt...stiu ca posturile scoase la Curtile de Apel sunt pentru studii medii iar cele cu studii superioare sunt pastrate special pentru absolventii de la SNG. Asa cum se mentiona mai sus...in Romania totul e po;)sibil...Multa bafta!;);)