M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Art. 20. - Exista conflict de competenta:
1. cand doua sau mai multe instante se declara deopotriva competente sa judece aceeasi pricina;
2. cand doua sau mai multe instante s-au declarat necompetente de a judeca aceeasi pricina.
Trebuie sa-ti cumperi un cod nou..deci nu esti obosita:) asta e o veste buna;)
De cand ai codul? Eu am o varianta xeroxata de prin 2005 si doar i-am facut completarile
multumesc frumos julya21....la varianta codului nou care inca nu a intrat in vigoare nu ma gandisem...#-o Daca inca nu e intrat in vigoare...dupa parerea mea nici nu ar trebui sa fie pe piata #-o
inca o daca multumesc