avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

palomita a scris:

Eu cred ca nu trebuie sa luam chiar totul in seama, este o tampenie faptul ca ar trebui sa se treaca si articolul din cod,eu nu am mai dat acest ex, dar ma repet asa cum am mai spus-o odata, comisia dau in grilele de rezolvare art ca sa putem noi sa ne verificam, nu ar trebui sa scriem la ex si noi la fel, ci numai raspunsul corec.
annemarye@ fostii tai colegii poate vor sa te si intimideze, dupa cum ati citit si voi, sunt cativa de pe forum ex, Nac si altii, care au susutinut acest ex si au spus punctul de vedere la aceasta problema, nu treb art., deci nu va impacientati si sa dea Dumnezeu sa putem noi invata si pe urma ne facem griji de altele.

Nu stiu daca colegii care mi-au spus au avut aceste intentii, personal n-am sustinut acest examen si nu intentionez. Mult succes!
si mie mi s-ar parea o prostie ideea cu articolul....nicaieri nu se cere asa ceva, si cred ca palomita are dreptate ...sau cel putin asa sper:"> ca nu am de cand sa invat cateva sute de articole ca apoi sa le pot incurca bine intre ele :))
buna, am urmarit topicul pana aici, sunt si eu o aspiranta la un post de refier, dar am o intrebare ptr toti: stie cneva ce salariu au grefierii?
am inteles ca cei de la tribunal au remuneratia mai mare;daca stie cineva rog sa prezinte
multumesc si bafta la invatat!
sper sa fie adevarat si sa nu se ceara articolul pentru ca ar fii tare dificil
Oameni buni, incetati cu tot felul de suspiciuni. Va faceti mai mult rau, parerea mea!
Invatati continutul articolului, incercati sa-l intelegeti si veti vedea ca in anumite cazuri vi se va fixa chiar si nr. articolului in mod automat.E aberant sa sustineti ca trebuie sa redati totul ca in cod cu nr articolului exact.TOT CE TREBUIE SA FACEM ESTE SA RASPUNDEM CORECT LA INTREBARE SAU SA INCERCUIM RASPUNSUL CORECT!
@palomita
Eu nu am mai dat niciodata la sng. Am vrut sa dau anul trecut dar s-a amanat concursul. Am incercat doar la inm.
Hai, nu va mai stresati ca este timp si pentru asta...cam de prin iunie asa, dar pana atunci...sa aveti spor!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)