avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

CONCURS GREFIER ARHIVAR SI GREFIERI REGISTRATORI TRIBUNALUL ILFOV
- 16-18 MARTIE 2011.
BAREM SUBIECTE

1 . 3 puncte- a) Indicati mijloacele pe care le are la indemana un justitiabil pentru a identifica un dosar aflat in arhiva instantei in functie de numele partii.
-art. 83 alin. 1 pct.2 ROI-1.50 puncte
b)Descrieti modul de inregistrare a unei cereri indiferent de tipul acesteia.
-art. 93 alin. 1-3, 8, 9 ROI- 1.50 puncte

2.3puncte-a)lndicati elementele pe care trebuie sa le contina orice cerere adresata instantei in conformitate cu dispozitiile Codului de procedura civila.
-art. 82 alin.1 Cod procedura civila – 1.50 puncte
b) Precizati care dintre abaterile judiciare prevazute de Codul de procedura penala pot fi savarsite de grefier.
-art. 198 alin.1 lit. a, b Cod procedura penala – 1.50 puncte

3. 4 puncte – Care sunt sanctiunile ce se pot aplica personalului auxiliar de specialitate al instantei in conformitate cu prevederile Legii 567/2004.
-art. 85 alin.1 lit. a-f (3 puncte ) Legea 567/2004
-art. 85 alin. 2 (1 punct) Legea 567/2004
Astea au fost subiectele!
multumim :) eu ma refeream la legile de organizare actualizate...le are cineva?...sau un link macar...
.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
ContSters3908, utilizator
multumim frumos julya21 :D. eu m-am uitat acum peste ele...par in regula....sunt la zi nu?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)