M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Buna colegii, ce mai faceti, cum mai stati cu invatatul?
Eu ma apucasem cu legile pentru ca apoi sa renunt si am inceput sa invat la preocedura civila, dar Off,#-o merge asa de greu invat bine ceva si daca nu repet le uit una-doua, si nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie mai tarziu cu tampeniile alea de atributii, registre de la legi, iar daca asa imi par acum cand o sa ma apuc si de penal ajuta-ma Doamne ca acolo e dublu ca volum materia.
Cred ca aveti dreptate s-ar putea sa se modifice si tematica pentru Sng, dar eu una nu o invat acum, sa reusesc eu, sa invat ce era pana acum si restul dupa ce o sa dea anuntul si tematica; daca avem o surpriza si nu o modifica,ar fi bine,nu?.
si la mine una merge destul greu.....probabil si pentru faptul ca am facut o pauza...
cu siguranta o sa se modifice materia si pentru SNG....ca doar de...d c sa nu fie putin mai greu....
si eu tot ce proceduri m-am apucat...insa la civil...am ceva probleme cu capitotul "Particpantii la procesul civil" mai mult ar trebui luat din carti....caci in cod...e cam lipsa...voi dupa ce carti va luati?
Am si eu o intrebare: anul acesta prin octombrie se vor schimba codurile........si examenul de la SNG se sustine din actualele coduri......
cand vom profesa.............ce va fi in capul nostru? inveti in scoala niste coduri...................iar cand practici meseria ............alte coduri.............dupa care nici nu stii ce sa cauti si nici unde (pentru mine arata ca niste tratate). #-o
Examenele pentru gradele profesionale.................am inteles ca se dau din 6 in 6 luni.......si toata lumea se grabeste sa le ia cat se poate de repede..........tot pe codurile noi................
Sunt dezamagita..........cred ca este cel mai greu an pt. viitorii SNG-isti.
Bafta la invatat.