avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

asa sa fie cum spui tu:)
si in decembrie 2009 s-a afisat un calendar estimativ in care era trecut examen in septembrie 2010 s-a dat in februarie urmand sa se organizeze un examen si in septembrie, apoi s-a amanat pentru noiembrie. pana la urma csm-ul a hotarat ca nu este nevoie de personal si s-a amanat pentru septembrie 2011, desi dupa aprobarile date de csm pentru angajarea directa la instante si parchete pana acum aproape sigur nu vor mai fi nevoie nici in toamna asta de personal. dar stiti cum se spune speranta moare ultima sper doar sa aiba sorti de izbanda si nu sa traim cu speranta si sa murim cu regretul .
Asa spun si eu...Totusi, daca se mai scot posturi pe studii superioare juridice pe curtile de apel...Slabe sperante pentru septembrie pentru Sng.Speram totusi....ca o sa fie concurs in septembrie.Vom vedea!
Imi poate spune si mie cineva in ce anume consta proba practica eliminatorie care se sustine pentru ocuparea posturilor vacante de la curtile de apel? Va multumesc mult.
gabitza, la judecatoria din localitatea mea de domiciliu tocmai s-au angajat 4 grefieri (posturile sunt blocate?unde?), si cum spuneam mai sus posturile nu au fost scoase la concurs ci au fost angajati cei care la un examen organizat de Curte anul trecut in toamna au fost respinsi (dar aveau nota de trecere). Cei 4 au fost invitati la Curte si intrebati daca doresc sa ocupe posturile respective... atat. Iar daca te uiti pe site-ul grefierilor ai sa observi ca mai sunt curti care ORGANIZEAZA EXAMEN in perioada urmatoare... iar cand SNG va cere raportarea posturilor vacante pentru sng-isti iar dau din colt in colt ca nu sunt posturi libere(ca in noiembrie) oricum ar fi spor la invatat

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)