M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Buna. Si eu as vrea sa incerc la SNG, dar pt ca nimic nu e sigur,as vrea sa incerc la concursul pt ocuparea unui post de grefier, insa am o nelamurire #-o.
Oare de unde obtinem ceea ce ei numesc in cerinte " g) datele rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare;"?
Buna, eu am sunat si am intrebat la ce se refera punctul g) din actele ce trebuie depuse la dosar. Mi-au raspuns ca se obtine de la inspectoratul de politie si consta intr-o nota din care tb sa reiasa ca nu sunt suspiciuni cu privire la savarsirea unor infractiuni sau contraventii de catre persoana care o solicita.
mă tem că nu pot fi de acord cu tine gabitza88. hotărârea CSM nr. 1116/16.12.2010 a aprobat calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor ce vor fi organizate în 2011 (...) concurs de admitere la sng în septembrie 2011. estimativ în sensul că examenul va fi în septembrie, fără a se stabili exact data, nu că poate va fi, poate nu. dacă nu era nu-l mai treceau, aşa cum nu s-a trecut examenul de admitere în magistratură din martie - aprilie 2011
cei admişi în toamna asta vor absolvi peste fix 6 luni, nu e vorba de o perioadă de timp prea mare şi aceştia au posturile rezervate în instanţe şi parchete încă din toamna asta, de la admitere.
dacă cei de la parchete sau curţi de apel nu fac încadrări, un motiv e şi pt că acele posturi sunt rezervate pt sng-şti, aşa cum mi se pare normal să fie ocupate de oameni pregătiţi. nu e vorba de nici un cerc vicios, părerea mea