avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

dupa vechile coduri
noile coduri nu au intrat in vigoare
da..si eu am avut problema asta...si am invatat o bucata buna din noul cod de procedura civila :(( dar asta e....mergem inainte
iubisbb a scris:

buna....as vrea sa stiu si eu daca este adevarat ca la examen trebuie sa precizam codul si articolul corespunzator raspunsurilor caci am inteles ca altfel ar depuncta.(ex.Precizati felul sedintei de judecata si telul hotararii prin care se solutioneaza,in cursul urmaririi penale,cererea de efectuare a unei perchezitii la domiciliu.
raspuns:art 100,alin 4 si 5,Cod de procedura penala-camera de consiliu,incheiere)Imi doresc sa dau examenul la Sng si am aceasta nelamurire.
Va multumesc!

Din cate mi-au spus fostii mei colegi care au sustinut acest examen, se puncteaza si articolul.
deja sunt sunt ametita...din cate vad parerile sunt impartite #-o unii spun ca nu trebuie specificat si articolul...si sincer mi s-ar parea o tampenie....unii spun ca asa trebui... din cate citit pe forum...cei care au dat spun ca nu ar fi obligatoriu... cineva ceva sigur pana la urma? #-o

dupa ce carti/autori completati subiectele care nu le gasiti in cod,e atat de derutant, difera de la autor la autor, macar ce e in cod e sfant, numai ca la proc civila, sunt destule subiecte care nu se gasesc in cod, cu toate ca din cate am observat in anii trecuti s-a dat subiecte numai care se regasesc in cod....dar..cine stie:)
Eu cred ca nu trebuie sa luam chiar totul in seama, este o tampenie faptul ca ar trebui sa se treaca si articolul din cod,eu nu am mai dat acest ex, dar ma repet asa cum am mai spus-o odata, comisia dau in grilele de rezolvare art ca sa putem noi sa ne verificam, nu ar trebui sa scriem la ex si noi la fel, ci numai raspunsul corec.
annemarye@ fostii tai colegii poate vor sa te si intimideze, dupa cum ati citit si voi, sunt cativa de pe forum ex, Nac si altii, care au susutinut acest ex si au spus punctul de vedere la aceasta problema, nu treb art., deci nu va impacientati si sa dea Dumnezeu sa putem noi invata si pe urma ne facem griji de altele.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)