avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERARE CREANTA LA LICITATIE
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERARE CREANTA LA LICITATIE

Buna ziua si Sarbatori Fericite tuturor celor care utilizeaza acest site. As dori, daca se poate, o lamurire in ceea ce priveste recuperarea unei creante (sulte) prin scoaterea la licitatie a unui imobil. Am inteles ca pot intra in licitatie nu mai tarziu de acel prag de 75% din valoarea imobilului, dar va intreb pe dumneavoastra: exista riscul ca, chiar daca suma de recuperat este mai mare de acest 75%, sa pot pierde licitatia si bunul sa fie atribuit unei alte persoane care subliciteaza?
Cel mai recent răspuns: lidy_c , utilizator 15:37, 12 Ianuarie 2011
Nu s-a mai ajuns la licitatie. Creanta a fost recuperata prin vinderea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de la licitatie diana.elena diana.elena Doresc sa cumpar un apartament scos la a 2 a licitatie. Deocamdata nu s-a mai inscris nimeni si presupunand ca nu se va inscrie nici in urmatoarele zile, se va ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa utilpentrumine utilpentrumine Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am facut un credit la o banca si nu am mai putut sa-l platesc. Anul trecut banca a scos casa la vanzare de mai multe ori. ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil prin executor bancar mormelvio mormelvio Buna tuturor. Am si eu o intrebare cu privire la adjudecarea unui imobil la o licitatie facuta de o banca prin executorul propriu bancar. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)