avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Situatie.Politia rutiera iti suspenda permisul de conducere pt fapta „x” pe care ai savarsito conducand un auto din cat B,esti detinator al cat B,C,D,E.Pt fiecare cat ai sustinut un examen ( 1994,1998,etc)iar Politia rutiera iti suspenda toate cat desi anumite articole din lege nu se incadreaza in toate cat de autovehicule.Cum putem schimba asta ?
Cel mai recent răspuns: Neculce , utilizator 13:11, 11 Ianuarie 2011
Dvs.aveti de fapt problemele pe care vi le-ati creat singur si cu tot respectul,trebuia sa va ganditi inainte de a le crea.
Problemele sau rezolvat dar nu consider ca este o lege buna,as merge chiar mai departe si as spune referitor la tot ce sa discutat mai sus ca este neconstitutionala in sensul ca restrictioneaza dreptul la munca.Daca ar fi vorba de alcool,vatamare de persoane in urma unui accident as fi de acord dar in anumite situatii nu se justifica suspendarea unui permis pt un cond auto profesionist.Dvs puteti merge la serviciu cu tramvaiul,metroul ,etc eu de asemenea dar odata ajunsi acolo dvs va indepliniti indatoririle de servici dar un cond auto de profesie ...
Cred ca este pripit sa aveti astfel de pareri la pregatirea pe care probabil o aveti si care nu are nimic comun cu dreptul.
Eu consider ca fiecare la locul sau de munca,in domeniul sau de activitate , ar trebui sa isi faca datoria si sa emita pareri sau aprecieri numai cu privire la lucrurile la care se pricepe cu adevarat.
Este dreptul fiecarui om la un punct de vedere.Cu ceva timp in urma pe un program turistic extern am avut in autocar un grup de avocati,judecatori si executori judecatoresti din Braila,Galati si Constanta iar din discutiile avute cu domniile lor a rezultat ceea ce am mentionat in mesajul anterior,am primit chiar sugestii (Avocatul Poporului )in sensul asta .
Este dreptul dvs sa va adresati oricarui organ abilitat al statului pentru drepturile dvs,cum aveti si dreptul sa aveti si pareri.
Conteaza doar cat sunteti de avizat sa le dati.

Alte discuții în legătură

Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. limita ... adinamarianamaghiar@yahoo.com adinamarianamaghiar@yahoo.com Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. Limita fiind de 50km. Mi a fost suspendat permisul pt 120 zile si am primit amenda 870lei . In codul ... (vezi toată discuția)
Paradox in codul rutier? Darius87 Darius87 Suspendarea dreptului de a conduce, in urma depasirii vitezei de exemplu echivaleaza acumularea a 15 puncte de penalizare? Intreb deoarece exista 2 pozitii in ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar carmen-ioana carmen-ioana buna as avea si eu o intrebare...am luat o amenda de radar pt depasirea vitezei legale 110 km/h pe centura orasului cu limita 50km/h #-o si evident ... (vezi toată discuția)