avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Situatie.Politia rutiera iti suspenda permisul de conducere pt fapta „x” pe care ai savarsito conducand un auto din cat B,esti detinator al cat B,C,D,E.Pt fiecare cat ai sustinut un examen ( 1994,1998,etc)iar Politia rutiera iti suspenda toate cat desi anumite articole din lege nu se incadreaza in toate cat de autovehicule.Cum putem schimba asta ?
Cel mai recent răspuns: Neculce , utilizator 13:11, 11 Ianuarie 2011
Neculce a scris:

Este dreptul fiecarui om la un punct de vedere.Cu ceva timp in urma pe un program turistic extern am avut in autocar un grup de avocati,judecatori si executori judecatoresti din Braila,Galati si Constanta iar din discutiile avute cu domniile lor a rezultat ceea ce am mentionat in mesajul anterior,am primit chiar sugestii (Avocatul Poporului )in sensul asta .

Stii care este parerea mea sincera despre aceste sugestii?
Cred că oamenii ţi-au spus asta ca sa-i lasi in pace sa se poata bucura de priveliste. Dreptul de a conduce ti se suspenda daca comiti contraventii, indiferent ce categorii ai sau cati ani de meserie in spate. Trebuie sa respecti legea. Ai dubii asupra Pv-ului încheiat de militian te adresezi instantei. Numai ca cam dureaza...
„Numai ca cam dureaza...”
Ok,legea trebuie respectata, numai ca in 15 ani de experienta am sesizat multe lacune in Legea circulatiei.Sa inteleg ca nu trebuie facut nimic ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. limita ... adinamarianamaghiar@yahoo.com adinamarianamaghiar@yahoo.com Azi 26.04.2022 am fost prins în localitate cu 110km. Limita fiind de 50km. Mi a fost suspendat permisul pt 120 zile si am primit amenda 870lei . In codul ... (vezi toată discuția)
Paradox in codul rutier? Darius87 Darius87 Suspendarea dreptului de a conduce, in urma depasirii vitezei de exemplu echivaleaza acumularea a 15 puncte de penalizare? Intreb deoarece exista 2 pozitii in ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar carmen-ioana carmen-ioana buna as avea si eu o intrebare...am luat o amenda de radar pt depasirea vitezei legale 110 km/h pe centura orasului cu limita 50km/h #-o si evident ... (vezi toată discuția)