avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2.10 alcool in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2.10 alcool in sange

la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept?
scap fara sa ajung dupa gratii ?
nu am cazierul patat
Cel mai recent răspuns: calinn_g , utilizator 12:56, 31 Decembrie 2023
mai exact am asteptat un an pana am ajuns in instanta (un politist ,,baiat de treaba,,care chipurile a vrut ca dosarul sa fie ,,beton,,dupa ce a gresit datele recalcularii si am asteptat 9 luni la doua recalculari a trimis catre procuratura iup.....la ce aveam se putea da foarte bine propunere pentru nup ,lucru care mi l-a spus si procurorul)am recunoscut fapta ca sa pot beneficia de reducere cu o treime a pedepsei minime si binenteles tot un an trebuie sa stai de la hotararea definitiva pana poti da de permis iar!!!!!tot raul spre bine...am invatat cate ceva .....militia nu a disparut!!!!
Daca te gandesti mai bine, nici macar n-ai baut alcool. Hai, mai taie putin din ea, ca e prea gogonata.

geo_host a scris:

deaia m-am mirat si eu
si bausem 2 pahare de vin
si in rest cola


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan geo_host geo_host In urma unui test cu etiloscopul a rezultat o alcoolemie de 1.02 alcool in aerul expirat. La ce sa ma astep pe viitor? Ce pot face? (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)