avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2.10 alcool in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2.10 alcool in sange

la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept?
scap fara sa ajung dupa gratii ?
nu am cazierul patat
Cel mai recent răspuns: calinn_g , utilizator 12:56, 31 Decembrie 2023
elis a scris:


O alcoolemie de 1 la mie înseamnă 1 milimetru cub de alcool pur la un litru de sînge




Cred ca ati vrut sa spuneti 1 gram alcool la un litru de sange.
2.10 a fost prima proba
2.15 a fost a doua proba
am fost oprit de cate un echipaj de politie si am fost nevoit sa suflu in etilotest..... alcoolemie a iesit 0,45 in aerul expirat ,apoi am fost nevoit sa merg la spital sa mi se recolteze probe de sange,acum astept raspunsul sperand ca alcoolul in sange sa nu fie peste 0.8:(. intrebarea mea ar fi urmatoare: daca o sa fie alcoolul peste 0,8 am inteles ca mi se face dosar penal si este trimis catre parchet ......tinand cont ca am cooperat cu organele nefiind probleme din puntul asta de vedere si posed permis de conducere de 5 ani fara incidente sau punste luate e posibil ca procurorul sa mi dea doar o amenda si neinceperea uramririi penale ???? va rog mult sa mi raspundeti.......o zi buna
am si eu o problema am fost oprita de organele de politie la ora 2 noaptea incepand cu orele 22 pana la doua am consumat 1l vin cu apa minerala am suflat in etilotest si mi-a iesit 0.40?este posibil?mi se pare mult in comparatie cu cantitatea de alcool consumata.am fost la sange ,este posibil sa iasa sub 0.80?
daca iese peste 0,8 intri in instanta
nu scapi doar cu amenda
eu am un an si e abia a 2 instanta si nu stiu cand se termina
si apoi mai stau un an fara permis

Alte discuții în legătură

Alcool la volan geo_host geo_host In urma unui test cu etiloscopul a rezultat o alcoolemie de 1.02 alcool in aerul expirat. La ce sa ma astep pe viitor? Ce pot face? (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)