avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test Poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test Poligraf

Buna seara, am mai scris pe acest forum si va multumesc pentru raspunsurile dvs.

Pe scurt: in octombrie 2009 au disparut banii dintr-un seif, eu suspectul nr 1, apoi suspendat si concediat. In prima zi ne-au dus la politie sa dam declaratii, eu si inca 2 colegi. Fiind cu seful langa mine normal ca am acceptat in scris sa fiu testat poligraf. In martie si decembrie 2010 am fost chemat la politie unde am mai dat o declaratie in care am mentionat si ca sunt de acord sa fiu testat poligraf. Am facut asta crezand ca oricum sunt obligat din moment ce in declaratia initiala din octombrie 2009 am dat in scris ca sunt de acord, dar acum ca nu mai am nici o responsabilitate fata de firma respectiva, nu as mai vrea sa sustin testul.

Intrebarea mea este daca pot refuza sustinerea testului avand in vedere acceptul meu initial si faptul ca sunt programat sa-l sustin in cursul acestei luni.

In citatiile primite chiar si dupa mai bine de un an de zile aveam calitatea de "faptuitor" care eu stiu ca este cea mai putin grava. Asta poate insemna ca nu exista probe impotriva mea? Care sunt sansele sa fiu trimis in judecata si cat timp este valabila o plangere penala impotriva mea?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: p_cristina16 , utilizator 11:51, 25 Iunie 2011
Va respect punctul de vedere.
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai citati aiurea din mesajul anterior. Incalcati regulamentul. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligrafului Mari.an Mari.an de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)