avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de motorina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de motorina

am niste cunoscuti care au fost prinsi de politie dupa ce au furat 5 l de motorina dintr-un rezervor de masina. daca este cineva care poate sa imi zica ce pot pati, avand in vedere ca e prima abatere, il rog sa ma contacteze. multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:43, 16 Februarie 2009
politistii i-au prins cand plecau. busonul este functional, si din cate am inteles eu, nu au fost depuse plangeri. cei 2 care s-au dus la politie au fost pusi sa mai scrie inca o data declaratia, dar pe scurt, iar inspectorul le-a spus celor 2 ca vor primi o amenda.
=D> Mi se pare corect:) Tocmai in aceasta idee insitam. Multumim pt. datele furnizate si multumim "partii potrivnice" pt. argumentatie. A fost un topic interesant, care inca odata a demonstrat ca practica bate teoria;)
:foottap: parte potrivnica? hmmm :D . Eu voiam sa le dau un exemplu de motivare si impotriva, ca daca ii lasam asa isi iau lumea in cap si maine poimaine ii gasesc si pe la rezervorul meu... intelegi ce vreau sa zic :training:

PS: cu 3 vorbe nu convingi instanta... si la asta voiam sa ajung, printre altele...:bow:
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2008
aNdreiD, utilizator
Da, era interesant ce spunea Andrei.
Cam asta ar spune si procurorul in speta asta. :D =D>
In speta poat fi incadrati la art. 208 alin. 1, 209 lit. a si g. Obligatoriu se incepe urmarirea penala de organele de politie, si li se va aplica de catre procuror o amenda administrativa.

Alte discuții în legătură

Furt calificat n3lutzu_me n3lutzu_me am urmatorul caz: 2 indivizi fura 3animale de casa, si le vand, cumparatorul stie k sunt furate. prejudiciul 1 000 lei cei 2 sunt prinsi, pagubitul isi ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)