avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de motorina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de motorina

am niste cunoscuti care au fost prinsi de politie dupa ce au furat 5 l de motorina dintr-un rezervor de masina. daca este cineva care poate sa imi zica ce pot pati, avand in vedere ca e prima abatere, il rog sa ma contacteze. multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:43, 16 Februarie 2009
ai perfecta dreptate! intr-o speta similara(furt de 36kg motorina) s-a inceput urmarirea penala, iar PRIM PROCURORUL i-a scos de sub urmarirea penala si le-a aplicat amenda administrativa. Acum sunt insituatia in care, in baza art.278 sa fac plangere la ,,superiori''!
Ce sa scriu???? spuneti-mi voi! Anticipez 100% rezolutia finala! Sunt avocat si-imi vine sa dau ,,foc'' celor care fac legile in tara asta!!!!!!!
cu un av precum , ai toate sansele sa intri la puscarie ..............................iti dai seama ce prejudiciu ???????? 5 litri de motorina ..........RUSINEEEEEEE , coana , de ce nu bagi tilharii care ne vinde lumina produsa de , si cu utilajele statului , de ce nu bagi tilhari , care n-au avut nimic , si acum vind tot , vezi ciumparlau de hot de la Petromidia , de ce nu bagi, si de ce nu bagi , tilharii care au falimentat tara ????? sau au circumstante atenuante , sint prea mari pt tine , si -ai putea pierde dreptul de a mai profesa , fara sa-ti mai spun ca au imunitate ....................vai steaua voastra , a astora care fara pic de creier , sinteti judecatori . MI-E SCIRBA

:offtopic: Citat din Regulament: "2.11. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele. Daca o persoana te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, poti sa faci acest lucru si fara un atac la persoana, civilizat si argumentat. Chiar daca persoana respectiva a avut / are o atitudine reprobabila, nu se justifica un comportament jignitor la adresa ei."
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Cita rautate...la unii... Fiecare greseste. Si avocati au voie sa greseasca,mai mult decit magistrstii. Pe ei nui trage nimeni la raspundere ,decit clientul... greseala este iertata atunci cind este recunoscuta si cind nu a produs consecinte. Sa-i mustram pe cei care au furat 5 litri de motorina...si so lasam pe av .eva Apropo... si mie ami este....rusine cu utilizatori gen topaz...usori la exprimare:-/ si gindire..
In speta,este vorba de furt calificat (nici vorba de furt din conducte,etc).Avand in vedere prejudiciul foarte mic,faptul ca nu are antecedente penale,daca este sincer in ancheta,inclin sa cred ca scapa cu amenda administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat n3lutzu_me n3lutzu_me am urmatorul caz: 2 indivizi fura 3animale de casa, si le vand, cumparatorul stie k sunt furate. prejudiciul 1 000 lei cei 2 sunt prinsi, pagubitul isi ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)