avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in ce situatii se poate retrage dreptul la vizitare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in ce situatii se poate retrage dreptul la vizitare minor daca are deja o hotarare definitiva si irevocabila?

am divortat acum 4 ani si mam trezit ca dupa trei ani jumate tatal copilului a cerut dreptul la vizita .dupa primul proces am facut recurs pentru ca tribunalul ia acordat un program de vizita foarte mare si culmea dupa o absenta asa de mare din viata copilului chiar ii poate lua la domocilul lui .copilul are 7 ani si cunoscand ce fel este tatal lui imi este teama sa nu il afecteze intrun mod negativ. el are si tulburari de comportament este violent am certificat de la medicul legist dar am impresia ca avocatul nu ma ajutat suficient la proces !!! va rog sa ma ajutati !!
problema e ca tatal nu ar fi dorit niciodata dreptul la vizitza a facut acest lucru impins de la spate de parinti lui ,bunici baiatului .el nu avenit decat o singura data dupa baiat dar bunici vin periodic si baiatul are o relatie frumoasa cu ei .acest lucru ma bucura cel mai mult !!! despre tata ce sa iau legatura cu el nu ma mai mira nimic asa a fost mereu pleaca de acasa joi si mai vine martea viitoare el traieste numai pentru el ....multumesc pentru mesaje ,sfaturi si incurajari !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Exercitare in comun autoritate parinteasca ettorebariton ettorebariton Solutia pe scurt: Admite acţiunea principala. Admite in parte cererea reconvenţionala. Dispune ca autoritatea părinteasca privind minorul sa fie exercitata ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor Daniela988 Daniela988 Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si ... (vezi toată discuția)