a_k a scris:
Problema dvs. nu e atat de grava:
Concluzia: ramaneti la serviciu in perioada de preaviz (15 zile calendaristice pentru postul de economist si 30 de zile calendaristice pentru cel de administrator), indeplinindu-va exclusiv sarcinile asumate prin contractul de munca - daca vi se cer si alte lucruri pentru care ati fost "numit", spuneti elegant ca nu le-ati acceptat nici verbal, nici in scris, si nu au fost consemnate in nici un document inregistrat la ITM pe care dvs. sa-l fi semnat, deci nu va sunt opozabile. Daca e nevoie sa depuneti anumite documente, mergeti la sediul central si faceti asta. Daca le refuza, trimiteti-le prin executor judecatoresc sau prin mandat postal cu confirmare de primire. Puteti cere si interventia ITM pentru a inlatura astfel de sicanari (nu neaparat dintre cele mai inteligente ori utile cuiva...).
Mersi mult de raspuns, suna exact asa cum am inteles (interpretat) si eu CM si chiar e si mai bine- firma este inghetata (aia cu administratorul) asa ca, activitate oricum nu am si plus ca nu mai exista nici sediul firmulitei (conducerea a renuntat la el pentru a nu plati chiria). :D
Deci tebuie doar sa-mi astept cele 30 de zile!
Inca o data multumesc
Daca in noile conditii angajatorul nu e dispus sa renunte la preaviz si va desface cu 79 / 7 din C.M.
orca a scris:
Daca in noile conditii angajatorul nu e dispus sa renunte la preaviz si va desface cu 79 / 7 din C.M.
Un angajator normal asa ar face insa nu e cazul sefului meu...
~ final discuție ~