As dori sa va cer sfatul intr-o problema. legata de probleme intre angajat si angajator.
Pe data de 01.04.2008 mi-a fost adus la cunostiinta decizia de incetare a contractului de munca cu art.61 lit a, raportat la 264alineat 1 lit f. Decizia a fost adusa de un angajat de la HR am refuzat sa iau la cunostiinta si l-am rugat sa o trimita prin posta. In data zilei de 02.04.2008 m-am prezentat la serviciu dar spre surpriza mea mi s-a refuzat dreptul de a mai lucra fiind dat afara de catre seful direct. Am incercat sa aflu ce s-a intamplat si mi s-a comunicat ca decizia de incetare a contractului de munca incepe din momentul in care mi-a fost adus la cunostiinta. Vreau sa va spun ca nu a avut nici o cercetare disciplinara, dar mi s-a comunicat ca convocarea a fost trimisa prin posta si eu nu am vrut sa iau la cunostiinta.
Am cunostiinta de o singura data cand a venit un curier de la cargo care a incercat sa o dea mamei mele spunand ca nu conteaza ca eu tot trebuie sa o primesc. Mama i-a spus ca aceasta nu este pe numele ei sa revina mai tarziu eu fiind la munca.
Ce ma sfatuiti?
Cu stima
PS:
Am uitat sa va spun in aceasi situati se afla si un alt coleg la fel a patit si el
Concedierea nu presupune si retineri din salariu. Pentru aceeaşi abatere disciplinară se poate aplica numai o singură sancţiune. Sub sancţiunea nulităţii absolute, nici o măsură, cu excepţia avertismentului scris, nu poate fi dispusă mai înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.
Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.
Persoanele concediate în temeiul art. 61 lit. c) şi d), al art. 65 şi 66 beneficiază de dreptul la un preaviz ce nu poate fi mai mic de 15 zile lucrătoare, potrivit Codului Muncii.
Preavizul nu este acordat in functie de vechimea in unitatea respectiva.
Orice decizie de concediere poate fi contestata in instanta.
Eu as merge pe mana concedierii si nu sa va dati fortat demisia ca vrea angajatorul.
Ok...asa o sa facem!Multumim mult!Totusi as avea inca o nelamurire..are acest fapt vreo legatura cu perioda de proba?Adica e vreo diferenta intre concedierea intre cazul in care te afli in perioda de proba si cazul in care a trecut perioada de proba in afara de diferenta aceea in ceea ce priveste notificarea scrisa?Totusi daca suntem in perioada de proba si tot vor sa ne concedieze de ce nu recurg la acea notificare si ne spun noua sa ne dam demisia?Totusi in articolul 61 noi la ce litera ne am incadra presupunand ca cel mult ne ar acuza de o atitudine necorespunzatoare sau ceva de genul asta...?
Concediere
adriana.ivascu
As vrea sa cer parerea intr-o speta :
Am inceput demersurile pentru desfintarea postului unui angajat. Dupa adresa pe care am trimis-o la domiciuliu ... (vezi toată discuția)