musac a scris:
de ce l injurati pe cel care nu a dat la timp citirea..si nu va luati de administrator care nu a calculat corect pretul la mc...pierderile se impart la toti...de aici si diferenta de la 3,5 la 5,5..desi pretul este acelasi la mc
Si ca rezolvare o problema....nu am dat citirea 2 luni..mi s a pus cate 10mc...si daca eu dau citirea 0 pana cand ajung la citirea adm...ce veti face dvs?ca tot 5,5 ve ti plati iar respectivul..nimica..cum procedati.
Si daca s ar respecta legislatia asa cum este ea..nu ar exista aceste probleme..se considera o pierdere in jur de 10% normala,aceasta respectandu se lunar..pretul fiind acelasi mereu
la pierderi mari ar trebui sa raspunda administratorul care nu si a indeplinit atributiunile..dar proprietarii se cearta intre ei,iar ceilalti..rad si iau bani.. si inca ceva...sa incercam sa colaboram si sa stim sa ne aparam drepturile pt care deja platim mult..cu stima,
Eu nu injur pe nimeni pentru ca sunt o persoana civilizata si cu administratorul am acum show pe tema asta...si mc costa 2.97 lei.Proprietari nu se cearta intre ei.Nu isi cunosc drepturile si indatoririle.Dintr-o scara intreaga eu sunt singura care tulbur apele cand ceva nu este in regula,ca de exemplu acum cu suma afisata ca pret pe mc. si implicit calculul eronat.
sa incercam sa colaboram
slabe sanse(ma refer la proprietari).