AVLIL a scris:
Dar... omul nu vrea sa plateasca nici un leu si sa ramana cu tot aproape... Intelegi? Deci ar fi o vanzare fara pret.
Ar putea face numai intretinere atunci, fara vanzare, dar ar trebui sa-l invete cineva cum sa se apere intr-o eventuala judecata, ce probe sa pastreze din timpul intretinerii.
Mai mult, tot ceea ce vrea domnul e un act deghizat care poate fi atacat oricand.
Observam ca el nu vrea sa-si intretina parintii, vrea numai apartamentul, bunurile alea. In orice forma ai pune un contract, el e anulabil ca nu urmareste decat ocolirea legii, oricare nume si prevederi ar avea.
Or, asa ceva nu e tocmai legal.
Daca face un contract de intretinere si capitalul ar fi apartamentul, cum dovedeste intretinerea pe care nu o presteaza?
Cred ca ati putea obtine multe din ceea ce vreti, dar ar trebui sa mergeti sa vedeti, repet, conditii, la ce renuntati si ce primiti in schimb, care sunt conditiile de respectat si tot asa.
"omul "nu a spus ca nu vrea sa plateasca dar cum daca pe contracte nu se poate trece o suma mai mica?de unde bani?si daca ati stii adevarul cu fratele meu cum e de betiv si violent cu parintii nu cred ca ati mai crede ca e doar o faza prin care trece in care doar nu se" intelege" cu parintii. oricum fiecare si le stie pe ale lui. cred ca v-ati format o parere proasta despre mine si nu era cazul.....parintii doaresc sa-mi lase mie totul deoarece celalat fiu e un neghiob adevarat. si cred ca cel mai bine e sa vinda aprtamentul ,cumpara o garsoniera conf 2 sau 3 iar eu fac credit ipotecar la banca sa vad daca mi se aproba ,asta inainte ca ei sa vinda aprtamentl cu citeva luni buni ,credit pe care il voi plati cu banii de la parinti ,in timp,dar fratele nu va putea sa dovedeasca niciodata ca am luat banii de la ei pentru simplu fapt ca am apelat la credit. iar pe garsoniera mica confort f scazut o vor pune pe numele lor iar pe cea noua va fi pe numele meu cu dovada ca eu voi plati ratele.