avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare divort

stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb si legalizata(unde?cum?)ca sa fie apoi valabila.
Ce fac cu certificatul de casatorie(la dosar am depus doar copia legalizata) imi ramane mie ca amintire sau tb depus undeva?
Multumesc.
abcdeadi a scris:
Ok, nu vei mai avea starea civila respectiva dupa divort, insa depunerea originalului nu rezolva problema expusa de tine. Dupa cum spunea romascanu:
romascanu a scris:
Cred ca o buna parte din cei pe care i-am divortat au divortat cu duplicatul ramanand originalul in posesia paratului.

rezulta clar ineficacitatea punctului de vedere sustinut de tine. In loc ca aceasta masura sa-si atinga scopul nu face altceva decat sa creeze noi probleme pentru cel aflat in situatia respectiva.

Sincer nu inteleg... e clar ca probleme sunt in situatia in care s-a depus duplicat!
buna ileana as dori daca se poate sa vb
astept mesajul tau pe mail.o zi buna danelita_25_2006,acesta este mesengerul meu,vreau sa vb cu tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de stare civila pipipo pipipo Buna seara, Care e procedura pentru obtinerea unui original al certificatului de casatorie cu mentiunea divortat? Unde ma pot adresa? De cat timp ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si certificatul de casatorie al persoanei divortate luciamihalache luciamihalache Am divortat in 1988 . Certificatul de casatorie a ramas la dosarul cauzei. Acum , pentru obtinerea unei noi carti de identitate mi se solicita sa le prezint ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)