avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
sunt pensionara si mi-am facut PFA cu plata a impozitului in sistem real. am fost la casa de asig de sanatate sa ma inregistrez si mi s-a spus ca, deoarece sunt pensionara, nu platesc la sanatate pentru PFA. prin urmare, avand in vedere ca nu platesc nici la somaj, nici la pensii, mai este nevoie sa depun declaratia 112? PFA-ul e infiintat de la 1 februarie 2011.
multumesc.
Depuneti numai D.100
100 sau 101? si declaratia 392 o depun? nu sunt platitoare de tva.
:offtopic:Mai bine intrebati la sectiunea dedicata PFA-urilor.
Functia de administrator , ingrijitor sunt asimilate salariilor deci nu mai exista IMPOZIT DIN CONVENTII iar presedinte si cenzor ales la fel asimilate salariilor .
Declaratia 112 se face ca pentru salariati dar fara CIM cu venituri asimilate .
Intrebarea mea este cum scadeti din declaratia 112 contributia angajator pentru accidente si boli profesionale aferenta salariului presedinte , cenzor pentru care stim ca nu se platesc ?:sorry:

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)