Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Daca la verificarea pe care o faci in final (dupa completarea datelor pentru noua luna) raspunsul a fost ca nu sunt erori, nu inteleg ce s-a intamplat. Acum trebuie sa incerci sa faci modificarile de rigoare in asa fel incat declaratia sa nu mai prezinte erori.
La completarea D112 pe febr. si eu am schimbat luna si fara nici-o alta modificare am dat Validare. Sigur au aparut o gasca de erori.... Am reintrat si din cate imi amintesc, nu am modificat nr. de zile si ore ale lunii februarie... Eu am crezut ca face programul chestia aceasta, insa nici nu am verificat, asa ca i-am dat drumul asa. Ei, am facut modificarile necesare si a mers. A trecut ceva vreme si nu mai stiu daca au mai fost gasite si alte erori, insa ai posibilitatea sa le elimini pe toate, fara nici-o discutie.
Bun, in aceste conditii, treț sa bifezi Rectificativa, nu?
Dupa cum stiti pentru asoc de prop contributiile sunt aceleasi ca pentru o societate
s-a primit de la mfinante o adresa in atentia asociatiilor de proprietari prin care se reglementeaza statutul functiei de administrator si femeie de serviciu ca fiind dependente si deci platitoare de toate darile inclusiv CM,Garantare , Risc
Unde s-a primit de la mfinante o adresa in atentia asociatiilor de proprietari? Sunteti sigur(a) ca de mfinante? Ca problema contractelor e a Ministerului Muncii.... Va rog sa ne dati si noua un link sau postati documentul pe forum sa-l vedem si noi.
Nu are importanta codul CAEN
Interventie moderator
Va rog sa nu scrieti mesaje consecutive
Eu folosesc descarca-programe ,de la ei primesc toate modificarile legislatie-programe cu comentarii.
pe data de 25.02 seara dupa inchiderea perioadei de raportare a D112 cind am deschis emailul , deja ma iau fiorii cind vad ...ultima actualizare al D112 ca au fost in 02 ultimele joi s-a tot modificat ,era atasata si o adresa de la ministerul de finante in atentia asociatiilor de proprietari .
Dar nu a fost ultima la inceputul lunii in Constanta a avut loc o sedinta organizata de uniunea asoc cu invitatia unei doamne de la finante care ne-a prezentat alt material
Presedinte , cenzor alesi toate platile asimilat salarii .
Administrator si femeie de serviciu conform 82 sunt venituri dependente deci platitoare de tot asigurat asigurator si 0,85% , 0,25% garantare si 0,168% risc si boli prof