Buna seara dnul.Florin.
Constat cu placere,ca sunteti un tata care isi iubeste copilul,si nu doreste un razboi cu sotia,tocmai spre binele fiului.Putini parinti nu transforma "cistigarea" Incredintarii copiilor intr-o lupta personala cu celalalt sot.
Credeti-ma ca nu tin cu dintii de aceasta custodie, tot ce vreau este sa-mi vad si sa-mi pot ajuta copilul atunci cand are nevoie, lucru mai greu posibil atat timp cat eu stau in Bucuresti iar ea si copilul vor ramane la Brasov.
Va admir ca tata si ca om, pentru maturitatea si seriozitatea cu care priviti si tratati acest episod din viata dvs.
Pe mine ma intereseaza sa am copilul aproape, iar faptul ca i-am propus sa se stabileasca aici a fost doar pt a fi amandoi aproape de el. In plus cred sincer ca posibilitatile copilului de crestere si educare sunt net superioare aici fata de provincie.
Este foarte important pentru dezvoltarea armonioasa a copilului ca timpul petrecut cu fiecare dintre parinti sa fie aproximativ egal, de aceea
este bine sa va ganditi la o modalitate de vizitare a minorului in care copilul sa aiba contact si cu bunicii si sa simta cat mai putin faptul ca parintii lui nu mai sunt un cuplu.
Extrem de important este sa aveti o comunicare continua cu (sotia)indiferent la cine este copilul in acel moment.
Fara a vrea sa supar pe cineva din provincie consider ca sansele de a avea o cariera frumoasa sunt mai mari daca va merge la scoala, liceu si facultate aici. In plus multiplele posibilitati de a practica un sport, de a merge la un teatru sau orice altceva...
Aveti dreptate din punctul dvs.de vedere ca in capitala posibilitatile de studiu sunt multiple fata de provincie dar cum spune si dnul.
r.gabi este prematur acum in a lua o hotarire imediata.
Oricum dvs.nu ati divortat inca si din ceea ce ati relatat in postarile de mai sus,inteleg ca sotia este o persoana comunicativa.Este foarte bine ca va consultati cu privire la tot ce tine de binele copilului.Sunt convinsa ca amindoi va iubiti copilul foarte mult,si in mod egal.Insistati pentru o vizitare a minorului cu un program mai lung,( aveti o discutie cu sotia in privinta programului de vizitare a copilului.In functie de ce anume stabiliti dvs.sotii,instanta va lua act de hotarirea luata de comun acord si se va consemna in hotarire ** foarte important sa stabiliti cu sotia ceea ce este avantajos pentru copil ca timp petrecut in mod ~egal cu fiecare in parte**) daca mai mult nu se poate,dar nu se stie niciodata ce va rezerva viitorul ( in sensul bun),poate va continuati casnicia...
Numai bine va doresc.:luck: