Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii.
Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: blugi, costume, culori tipatoare etc.
Cum priveste clientul avocatul imbracat in blugi?
Cum sa se-mbrace? Pun pariu ca in afara de cazul in care nu era deja in pat, ar fi intrat in bucluc daca cineva i-ar fi cerut sa scoata de pe ea toate hainele pe care nu scria fabricat in Romania...
Sunt perfect de acord cu dvs .... dupa ce" si-a completat " conturile sigur avea suficienti bani cat sa faca o vizita in strainatate special pentru shopping!
Dar oricum eu consider ca un avocat trebuie sa aiba grija de costumatia lui si nu sa apara la cabinet in blugi sa in haine sport pentru ca ar fi de rasul lumii!!!:D
Oficialelor si nesubiectivestelor...:)
Imbracamintea era cam de genu' sado - mado... te treceau fiorii - buni sau rai :P - cand trecea pe langa tine.
Asa ca.... nu intotdeauna o imbracaminte avangardista sau lipsita de prejudecati ascunde o minte pe masura, ci vice- vearsa...
Regula este ca imbracamintea reflecta si sacu' de oase dinauntru:))
Asta am zis si eu... ca tanti aia care-mi placuse era... o tanti care nu-mi placea... :((
Dosarul a fost cerut peste ordine, inainte de amanari chiar, desi avea martori, pe motiv ca are o urgenta la politie... Care aparuse asa, ca motiv, caci inainte de judecata nu a vorbit la telefon si era tare calma... si faina! :(
Oricum, e clar ca nu haina face pe om si tare nu as vrea sa traiesc intr-o societate in care sistemul asta de gandire sa fie foarte accentuat... Haina nu face pe om nici daca e moderna, avangardista, urata, imbatranita etc. Fie ca e costum sau blug.
Dar este, intr-adevar, o mica parte din el. Dintr-un ansamblu.
Asa ma gandeam si eu... vorba veche si inteleapta de la filosofie era ca " orice continut are o forma".
Forma tradeaza continutul - zic eu. Si, incepand cu momentul in care Adam si Eva s-au incins cu frunze, hainele sunt incluse si ele in conceptul de forma. Chiar poti judeca omul dupa haine, dar trebuie s-o faci cu atentie maxima, pentru ca exista exceptii, sau mai bine zis persoane care reusesc sa disimuleze prin forma continutul.
Roba avocat
lori2007
Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)