care sunt consecintele,sunt sofer profesionist dar eram cu turismul propietate personala,am baut dar pt ca tatal meu sufera de o boala grava am fost nevoit sa urc la volan ghinionul a facut sa fiu surprins de organele de control,nu m-am sustras am fost docil si am suflat in etilotest am avut 0,69 in aerul expirat singe dupa doua probe am avut 1,01 si 1,21am cerut recalcularea probelor iar la recalculare a iesit 1,41,la ce sa ma astept acum ,am permis de 20 de ani nu am avut abateri si nici accidente rutiere,nu am cazier judiciar daca stie cineva si poate sa ma ajute cu o informatie ar fi ok ,nu ma intereseaza permisul stiu ca se anuleaza restul ma intereseaza mai pot fi liber mai pot munci ::(:(:(:(
Unde as putea gasi un avocat bun care sa ma reprezinte pt ca sunteti in domeniu poate ca stiti mai bine,si cit m-ar costa stiu ca de la procuror nu voi primi un NUP dar macar sa pot sa fiu liber sa pot munci chiar daca in alt domeniu de permis stiu de alfel ca e o masura complementara dar nu ma intereseaza stiu ca am gresit si ca o sa-l anuleze dar as vrea sa pot munci liber mentionez ca nu am avut nici un antecedent penal ,cazier judiciar pina la virsta de 39 de ani e curat e zero
Va multumesc enorm de mult e urit momentul cind ai probleme cu legea mai ales daca toata viata ai fost cinstit ,stiu ca am gresit dar asta e nu am avut incotro.
Poate unul dintre colegii dumneavoastra vor citii aceste rinduri si vor fi interesati de caz nu stiu ori cum va multumesc pt sfaturi cel putin dumneavoastra mi-ati facut inima un pic mai linistita.