avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stiu ca am gresit, dar nu am avut incotro si am condus ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stiu ca am gresit, dar nu am avut incotro si am condus sub influenta alcoolului

care sunt consecintele,sunt sofer profesionist dar eram cu turismul propietate personala,am baut dar pt ca tatal meu sufera de o boala grava am fost nevoit sa urc la volan ghinionul a facut sa fiu surprins de organele de control,nu m-am sustras am fost docil si am suflat in etilotest am avut 0,69 in aerul expirat singe dupa doua probe am avut 1,01 si 1,21am cerut recalcularea probelor iar la recalculare a iesit 1,41,la ce sa ma astept acum ,am permis de 20 de ani nu am avut abateri si nici accidente rutiere,nu am cazier judiciar daca stie cineva si poate sa ma ajute cu o informatie ar fi ok ,nu ma intereseaza permisul stiu ca se anuleaza restul ma intereseaza mai pot fi liber mai pot munci ::(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: motanul2000 , utilizator 12:33, 20 Ianuarie 2011
Domnule consilier juridic permiteti-mi sa va multumesc inca o data pt sfaturi mai ales dupa ce am vazut profilul dumneavoastra pacat ca sunte-ti departe de mine.
Avand in vedere ca in situatia dvs. sunt multe alte persoane si mereu avem intrebari pe aceasta tema, am sa va rog sa lecturati aici poate si aceste raspunsuri va pot ajuta cumva.
www.avocatnet.ro/content/for...
Angajati avocat.
Sarut mina si multumesc doamnei avocat pt sfat am lecturat un caz similar cu al meu dar,totusi mai am o dilema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare ... Madalin1981 Madalin1981 Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate,nu am fost eu la volan ci proprietarul autovehiculului...el neavand permis de ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat cu alcoolemie de 2 grame la mie în mașina împotmolită pe un drum agricol. se poate considera faptă penală ținând cont de faptul că nu eram în deplasare? Merladi 1959 Merladi 1959 Ma aflam pe un drum agricol (intre ogoare) cu autoturismul împotmolit. Poliția rurală a fost informată si in final cu consimțământul meu am dat proble ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are consumatorul intr-un local privat Di_Canio_93 Di_Canio_93 Ce drepturi are consumatorul intrun local privat si din ce motive i se poate interzice accesul?? (vezi toată discuția)