S-a notificat in 2001/ legea 10; datorita confuziei create de adresa unica (identica) a celor doua terenuri,in 2005 s-a emis o dispozitie a primariei, care n-a fost contestata in termen,din cauza comfuziei suplimentare,intentionat creata... si din motive medicale...tatal a mostenit gradina intravilan,care era exclusiv teren agricol...plus constructia care se afla pe terenul "geaman",cu alt nr.topo si alta cf...Prin dispozitie ni se reda un teren de 1000 m.p. (despagubiri la 10-20 % din valoare ) , identificat in egala masura, cu datele distincte ale ambelor terenuri de cate 1000 m.p. Terenul cu constructii,mostenit in 1961 de varul tatalui, a fost expropriat in 1977 de la mostenitorii tatalui nostru (acum 2 pensionai,-unul se chinuie acum sa descalceasa nodul-dar cu copii si nepoti...) ;deducem din corespondenta gasita,explicatia: proprietarul a propus renuntarea la partea sa de mostenire, contra unei despagubiri. Actul acestei tranzactii nu a fost inregistrat in c.f.;actele au ramas la avocatul care avea procura de la tata,noi am abandonat proprietatea,fara constructii, din motivele stiute...terenul apartinea statului...Am revendicat in 1991,terenul "gradina intravilan",conf legii 18/91 si nu am primit raspuns...Interesele locale erau prea mari, pentru unul din terenuri ca sa apara actele care lamureau situatia...Dupa,o diversiune de doua zile,care a dus la pierderea termenului de contestare, sotia mea a avut acces la arhive,gasind dovezi pentru majoritatea erorilor din dispozitie...Un localnic, care cunostea la cm.,dimensiunile si localizarea terenurilor ( ca de altfel,mai tot orasul...), a"plecat in provincie", la ora intalnirii cu sotia mea,cand a promis sa-i arate harti si alte detalii...Noi nu mai avem rude in localitate...In 2005 ,29.11, s-a facut notificare,pentru ambele terenuri; actiunea a fost contestata pentru dubla tardivitate; sentinta a recunoscut-o numai pe cea a ultimei notificari...Apelul se afla sub amenintarea celor doua tardivitati,pe care este posibil sa le demontam cu ajutorul sfaturilor Domniilor Voastre...! Nu voi uita ca mi-ati redat linistea; sper sa dureze...