avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... masina de spalat in garantie si nu mi-o repara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

masina de spalat in garantie si nu mi-o repara

Anul trecut am achizitionat o masina de spalat,in decembrie am contactat firma care asigura service-ul avand probleme cu amsina,nu storcea hainele,imi dadea o eroare,dura si 3 ore programul.In data de 28 decembrie a venit cineva s-a uitat, masina nu are nimic,mi-a zis ca va tine dosarul deschis 10 zile si daca, intre timp mai am probleme sa sun.Am avut iar probleme,am sunat si mi-au zis ca vor veni in ziua urmatoare,a asteptat o saptamana.Am sunat si d-na care a raspuns la telefon a zis ca poate omul a murit,sau a vut si el probleme ,de parca ma interesa pe mine de problemele lor,macar sa fii sunat si uite asa s-a iscat un conflict si mi-a zis ca o sa-mi schimbe un senzor la morot.Astept de peste o saptamana sa vina cu senzorul,sun nu-mi raspunde nimeni,am fost la ei la sediu si mi-au zis ca vor veni.
Exista vreo lege care specifica in cat timp ar trebui sa-mi repare masina? Ca deja astept de aproape o luna.Sau ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: vsu , utilizator 10:09, 27 Ianuarie 2011
In principiu, aveti dreptate. Intr-o tara normala. Sper sa fie si la noi asa....
Eu m-am referit la legislatie si la faptul ca nu se aplica legile. Legea din 2009 e cea prin care se maresc salariile profesorilor.
Se poate considera subiect inchis.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea unui produs care nu a putut fi reparat EPurpl3 EPurpl3 Buna ziua, am o problema cu un produs cu care am fost in service de mai multe de 4 ori fara nici nu rezultat. Este evident ca nu poate fi reparat iar eu as ... (vezi toată discuția)
Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)
Lege privind garantiile candyman19_2003 candyman19_2003 Buna ziua. Lucrez in retail si as vrea sa lamuresc cateva neclaritati pe care le am legat de legea 449/2003, lege care se refera la acordarea ... (vezi toată discuția)