Anul trecut am achizitionat o masina de spalat,in decembrie am contactat firma care asigura service-ul avand probleme cu amsina,nu storcea hainele,imi dadea o eroare,dura si 3 ore programul.In data de 28 decembrie a venit cineva s-a uitat, masina nu are nimic,mi-a zis ca va tine dosarul deschis 10 zile si daca, intre timp mai am probleme sa sun.Am avut iar probleme,am sunat si mi-au zis ca vor veni in ziua urmatoare,a asteptat o saptamana.Am sunat si d-na care a raspuns la telefon a zis ca poate omul a murit,sau a vut si el probleme ,de parca ma interesa pe mine de problemele lor,macar sa fii sunat si uite asa s-a iscat un conflict si mi-a zis ca o sa-mi schimbe un senzor la morot.Astept de peste o saptamana sa vina cu senzorul,sun nu-mi raspunde nimeni,am fost la ei la sediu si mi-au zis ca vor veni.
Exista vreo lege care specifica in cat timp ar trebui sa-mi repare masina? Ca deja astept de aproape o luna.Sau ce pot face in situatia asta?
In principiu, aveti dreptate. Intr-o tara normala. Sper sa fie si la noi asa....
Eu m-am referit la legislatie si la faptul ca nu se aplica legile. Legea din 2009 e cea prin care se maresc salariile profesorilor.
Se poate considera subiect inchis.
Multumesc.