avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infierea unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infierea unui copil

Buna.Ma numesc Emilia si rog pe cei abilitati sa ma ajute sa lamauresc daca pot infia nepotul meu de 3 ani.Cum nu cunosc modul in care se converseaza pe forum,am sa astept sa dau mai multe informatii dupa ce am sa fiu contactata.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:36, 31 Ianuarie 2011
Solictati un plasament .
Doamna,

solicitati instantei incredintarea minorului si asta va va permite sa luati decizii petnru copil fara sa fie nevoie de acordul mamei.
puteti sa adoptati copilul.
mergeti la Agentia pentru Protectia Copilului din Judet
Buna seara,Spuneti-mi va rog in ce fel este ,,altfef,, sa aiba sora pe mama sa?Este mai simplu?Vreau tot ce este mai bine pt nepotul meu in situatia de fata si pt viitor.Multumesc.
rozadiana a scris:

Buna seara,Spuneti-mi va rog in ce fel este ,,altfef,, sa aiba sora pe mama sa?Este mai simplu?Vreau tot ce este mai bine pt nepotul meu in situatia de fata si pt viitor.Multumesc.


Doamna,

copilul are o mama. Dvs. ii sunteti bunica. mama lui este incapabila sa se ocupe de el sau nu o mai intereseaza? Ca sa puteti adopta acest copil el trebuie sa fie declarat adoptabil de catre autoritati. De ce vi se pare adoptia solutia cea mai potrivita? Vreti ca minorul sa ramana la dvs.? OK. Poate sta fara probleme daca cereti incredintarea in tribunal. Dati mai multe detalii ca sa puteti avea un raspuns care sa va ajute sa luati o decizie.

Alte discuții în legătură

Este posibila infierea mea de catre bunica materna?? ContSters141803 ContSters141803 Am 35 ani,mama deceda,sunt casatorita,cu copil minor.Parintii mei au divortat cand eu eram de 5 ani.Dupa moartea mamei am ramas incredintate spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)
Interesul superior al copilului diamantulalbastru diamantulalbastru conform legii 272/2004 interesul superior al copilului ii da dreptul acestuia sa fie ascultat si sa-si spuna opinia in legatura cu ceea ce doreste dupa ... (vezi toată discuția)