crystina20s a scris:
In legatura cu inregistrarea la ITM a deciziei de incetare...
Mentionez ca fostul angajat nu a luat la cunostinta de aceasta decizie de incetare (practic a aflat de existenta acesteia cand i a fost trimisa citatia ptr. proces....) si cel mai important acesta nu a semat nimic, semnatura existenta pe document fiind falsa.
Semnatura care aparea pe copia deciziei de incetare anexata la citatie nu apartine fostului angajat. Deci acesta a primit alaturi de citatia la proces si o copie a decizie de incetare ce a fost semnata de alta persoana in locul lui.
In acest caz intrebarea mea este:
Cum poate dovedi el ca aceasta semnatura este falsa si daca acest lucru ar avea vreo relevanta la proces?
Fostul angajat dupa demisie a avut o intalnire cu fostul angajator in care si-a cerut cartea de munca. Raspunsul acestuia a fost unul negativ , practic i s-a spus sa verifice singur... Desi trecuse aprox 2-3 saptamani de la demisie acesta nu a fost instiintat.
Revin la subiectul prezentat mai sus , si anume informatiile confidentiale despre IP-ul firmei.
In ce masura poate fi acuzat de furnizarea unor informatii confidentiale despre IP-ul firmei?
Ip-ul poate fi considerat o informatie cu caracter confidential atata timp cat adresele IP sunt publice prin natura lor?
Mentionez si faptul ca aceasta clauza de confidentialitate nu specifica informatiile cu caracter confidential, angajatul nefiind informat asupra informatiilor ce au caracter confidential.
Mai specific si faptul ca nu s-a semnat nici un document cu numele de “fisa postului” din aceasta rezultand incalcarea dreptului la informare al angajatului cu privire la fisa de activitati…
Prezenta anexa la citatie nu este insotita de contractul individual de munca.
Ar constitui o baza solida pentru respingerea cererii de chemare in judecata?
Si o ultima intrebare:
Ce ne sfatuiti in legatura cu demersurile ce ar trebui sa le inaintam noi? Am putea solicita o amanare a infatisarii sau anularea acesteia in cazul in care putem demonstra ca acuzatiile aduse nu sunt fondate?
Mentionez ca prima infatisare are loc pe data de 25 aprilie, iar citatia a fost primita vineri 18 aprilie emiterea fiind facuta pe 14 aprilie.
Multumesc pentru toate raspunsurile primite.
Informatiile aduse au fost de un real folos.
Este indeplinit termenul de 5 zile privind inmanarea citatiei. Depinde ce vreti, sa amanati sedinta, sa va judecati, dicutati cu aparatorul Dvs.. EU as incerca sa-l aman pentru a lua la cunostiinta de actiune si formula intampinare..
Cat priveste fondul, IP-ul este un domeniu public de internet (Internet Public Adress), iar restrictionarea accesului nu inseamna incalcarea clauzei de confidentialitate....e foarte greu de dovedit contrariul....
Trebuie insa sa angajati un avocat care e familiarizat cu termenii de retelistica, CISCO si routare a adreselor, altfel va prelungiti agonia..