avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anulare contract firma de repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anulare contract firma de repartitoare

buna ziua,
blocul in care locuiesc are contract de prestari servicii (repartitoare de caldura) inca din anul 2004. platim foarte mult si inghetam de frig. Am facut numeroase sesizari si reclamatii la asociatia de propietari si nu putem sa le dam jos.Avem 14 semnaturi din 20 de apartamente din care alte 3 apartamente au centrala.
Cum putem totusi sa scapam de ele,iar caldura sa ne fie facturata de regia de termoficare?
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
mihaibm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:56, 25 Noiembrie 2011
Interventie moderator

@mihaibm
Ceea ce nu intelegeti nu inseamna ca este si prost.
Va rog sa va stergeti din mesaje numele firmei, altfel voi sterge acest topic. Incalcati Regulamentul de postare.
Aici se discuta problemele, nu firme sau persoane la concret.

Cum domne sa nu puteti renunta.

Aveti 3 variante:

1 Anuntati firma de mai sus (le trimiteti o foaie scrisa de la asociatie cum ca renuntati la serviciile lor).Le platiti ultima factura si apoi daca sunt nebuni sa mai vina numai platiti nimic ca in contract scrie ca puteti renunta oricand daca e platita ultima factura.

2 Ii anuntati ca inca 17 persone si-au pus centrala termica si mai sunt doar 3 care mai au repartitoare sau citi mai raman si atunci or sa va sune ei sa va zica ca nu le mai convine sa vina la dv intrucat nu or sa mai incaseze decat 3 apartamente x nr calorifere x pretul pe calorifer (3.52 lei)

Daca nu reusiti cu primele 2
3 le scoateti dv prin tragere dupa calorifer pe toate si atunci nu au ce sa mai citeasca or sa va considere pe toti fara repartitoare or sa vada ca numai au ce sa incaseseze si tot renunta.

Vedeti ca va trimit mesaj privat la cine sa sunati sa anuntati ca ati renuntat la serviciile lor.
ok imi cer scuze , am editat numele fiirmei

In privinta renuntatului, nu sunt dobitoc, am mai scris am facut tabele, sezizari, reclamatii atat la asociatia de propr cat si la firma respectiva dar fara succes. Suntem legate 3 scari de bloc la acelasi gigacalorimetru si dupa el se calculeaza. Cine nu este acasa sa le citeasca ii se baga un consum pausal mediu zic ei care ajunge la 750 lei pt un apt de 2 camere cu 42 mp. Daca vi se pare normal si tot ma acuzati ca defaimez firma respectiva... atunci eu nu mai am ce zice. Am facut tabel cu care s-a mers la sediul firmei respective si ni s-a spus ca tot ei vor calcula chiar de nu-i mai lasam sa citeasca si vom primi prin pausal un consum mediu lunar care am scris mai sus cat inseamna. Si nu vb aiurea, chiar s-a intamplat unui vecin sa-i vina atat caldura intr-o luna.

Multumesc pt legea 296/2004 am s-o studiez si pe-asta .
Ideea e ca vrem sa le dam jos, niciunul de pe scara nu e multumit. Si daca spun ca de vorba buna nu se poate inseamna ca am incercat totul si n-a mers. Si mai mentionez si ca presedintele asociatiei e de partea lor #-o
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
mihaibm, utilizator
@mihaibm: Imi puteti spune care este situatia curenta ? similar, din 15 aptr / scara, 9 au semnat PV de incetare contract, insa presedintele este contra, el doreste repartitoarele si refuza sa notifice firmei X incetarea contractului. Ce este de facut ? Ce ati mai facut dvs ? Cu multumiri.
domnilor la mine la bloc e o situatie si mai complicata... asociatia a semnat cu firma..... xxxx cu repartitoarele un contract pe 10 ani fara ca noi sa stim asta... si acum ele fiind montate din 2005 conform acelui contract care nu este legal din punctul meu de vedere ca sa renuntam la serviciile acestei firme trebuie sa platim daune pentru urmatorii 4 ani adica pana la finele acelui contract semnat de asociatie!!!!! ce spuneti de ast

Alte discuții în legătură

Reziliere contract techem marian1109 marian1109 buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate rezilia un contract cu firma de repartitoare techem deoarece platesc enorm de mult caldura. Mentionez ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire Maiana12 Maiana12 La blocul in care locuiesc, acum 2 ani s-au montat repartitoare de caldura. Dupa un an, asociatia de proprietari a renuntat la contractul cu firma care a ... (vezi toată discuția)
Scoaterea repartitoarelor de caldura ! cris784 cris784 Mai mult de jumatate dintre locuitori unui bloc au hotarat sa renunte la repartitoarele de caldura, in urma acestei solicitari la societatea care a montat ... (vezi toată discuția)