avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am o firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am o firma cu datorii la stat

Am o firma cu datorii la stat și nu știu cum sa procedez. Datoria este mare datorită dobânzilor. Am mai făcut un împrumut la banca acum 3 ani și am achitat odată tot, am fost pe 0 dar apoi a mers cam greu și iar am făcut datorii. Nu mai pot face alt împrumut. Ce e de făcut? Care sunt consecinţele? Mă arestează? Fac pușcărie? Sau doar îmi ia toate bunurile din firma?
Oricum situatia in acre estei nu se rezolva pe acest site.
De avocat oricum ai nevoie si te COSTA.
Declararea starii de insolvabilitate prin vointa priprie a debotirului nu inseamna INCETAREA ACTIVITATII.
Dupa solicitarea REORGANIZARII, daca sunt "sanse", mai poti TRAI, ca doar esti in România si justitia are picioare de lut, dar echivalentul juridic este ca unele dintre obligatii nu mai genereaza penalitati.
Părerea mea este să vorbiți direct cu un practician în insolvență, unul priceput poate face "minuni" cu debitele dvs. Bineînțeles că "minunile" presupun și un oarecare efort financiar, dar mai bine plătiți un onorariu raportat la valoarea pasivului societății, decât să ajungeți în situația în care să fiți obligat să acoperiți tot pasivul acesteia.
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
Amila, utilizator
eu zic sa ma contactati sa va dau niste sfaturi 0753959592

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea administratorului ContSters106401 ContSters106401 Buna.Avem un srl care are datorii la stat de 40000 lei si nu dispunem de bani pentru a stinge datoria.Afacerea nu mai merge dar avem un credit contractat la o ... (vezi toată discuția)