avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata

buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare si care in monetul deciziei a fost anulata, deci un an inchisoare. avocatul nostru zice ca in termen de trei luni nu putem cere eliberare conditionata. este adevarat sau doar trage el de timp? exista si alte metode prin care am putea cere eliberarea dupa o anumita perioada de sa zicem 3 luni? multumesc
Cel mai recent răspuns: silvia7 , utilizator 22:35, 13 Septembrie 2013
buna ziua am si eu o intrebare de ex la judecarea cererii de liberare conditionata introdusa de catre avocat, instanta cere referatul comisiei de liberari?
adinafele a scris:

buna ziua am si eu o intrebare de ex la judecarea cererii de liberare conditionata introdusa de catre avocat, instanta cere referatul comisiei de liberari?

instanta nu poate da o solutie fara sa aiba la dosar si raportul comisiei de individualizare.
nu ar avea de unde sa stie daca petentul a fost staruitor in munca,a dat dovezi temeinice de indreptare etc..
buna ziua am fost condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare pentru conducere fara permis. 1 an il aveam suspendare si 8 luni prin adunare. Am executat 3 luni cat as mai avea de executat sa pot sa ma eliberez conditionat?
Trebuie executate 2/3 din pedeapsa.
Ar mai ramane in jur de 10 luni de executat
dar dak fac o cerere de amanare pt ca incepe sesiunea la facultate si sa pot sa imi dau examenele?

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata eu;eu eu;eu in ce conditii se acorda eliberarea conditionata?necesita neaparat munca prestata ? (vezi toată discuția)
Buna - cerere de liberare conditionata Deea90 Deea90 Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata pici80 pici80 daca am de executat 3 ani 6 luni cand pot sa cer eliberarea conditionata? (bineinteles cu purtare buna si daca e posibil cu zile lucrate) (vezi toată discuția)