avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere incetare contract de munca prin acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere incetare contract de munca prin acordul partilor

Buna ziua.Am si eu nevoie de un model pentru o astfel de cerere. :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 18 Iunie 2012
Buna seara,
am si eu o intrebare la dnv, in legatura cu cartea de munca,este depusa de 2 ani, s-a platit contributiile un an asadar de aproape de un an nu s-a mai platit nimic.Daca as vrea sa.mi ridic cartea cu acordul ambelor parti,se poate?? Chiar daca nu s-a platit?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
cristinna_cris, utilizator
In cazul desfacerii contractului de munca cf. art.55 lit b, acordul partilor, mai este necesara perioada de preaviz? multumesc!
Nu se acorda niciun preaviz in cazul incetarii raportului de munca in baza art.55 lit.b C.mun... in aceasta situatie, incetarea c.i.m. va avea loc la data stabilita de comun acord de catre angajator si salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? aly_yoana aly_yoana Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare carte de munca andrei2105 andrei2105 In cazul in care plec de la o firma dintr-un oras si ma angajez in alt oras aflat la distanta de 600 de km iar cei de la firma de la care plec nu imi ... (vezi toată discuția)
Carte de munca incheiata dupa cat timp? Jane Doe Bucuresti Jane Doe Bucuresti Buna ziua, Dupa cat timp de la terminarea contractului de munca conf art 55 lit b, ar trebuie fostul angajator sa fie pregatit sa-mi inmaneze cartea de ... (vezi toată discuția)