avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

in 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil! ( eu fiind minor avand 16 ani am fost asistat de mama la semnatura) societatea comerciala era a tatalui meu unic actionar! intre 2002-2008 cu dovezi bancare am achitat la valoarea reala imobilul catre tatal meu reprezentantul societatii! in 2006 tata a inchis firma fara datorii ! mama a decedat in 2007! intrebarea este daca fratele meu dupa decesul tatalui poate sa atace actul de vanz-cump. si ce sanse ar avea? repet eu am dovezi prin care am achitat tatalui datoria(era normal sa fac asta)! ( i mi cer scuze am mai poastat aceasta speta si o mai postez pt a afla cat mai multe pareri. sper sa nu deranjez! multumesc anticipat)
Cel mai recent răspuns: blue_lion , utilizator 21:55, 7 Februarie 2011
multumesc de intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare blue_lion blue_lion poate fi atacat un contract de vanzare-cumpare dupa 15 ani de la autentificarea actului? exista in lege un termen anume care se refera la timpul in care poti ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare -cumparare blue_lion blue_lion am semnat la 16 ani si 3 luni un act de vanzare-cumparare cu o societate comerciala in 1996(de fapt a fost o donatie deghizata) societatea apartinand tatalui ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare-posibil atacabil in instanta?! blue_lion blue_lion in anul 1996 am cumparat un imobil de la o societate comerciala ( actionar unic tatal meu) eu avand 16 ani (am fost asistat de mama la semnatura).intre timp in ... (vezi toată discuția)