Buna ziua! Pe data de 18.10.2010 am fost actionat in instanta de catre asociatia de proprietari pentru intarzierea la plata intretinerii cu mai mult de 90 de zile, pe data 19.10.2010 am achitat integral suma iar in luna noiembrie administratorul a inclus in lista de plata a intretinerii 300 lei cheltuieli de actionare in instanta ( chelt. cu avocat, depunerea cererii la judecatorie etc...) . Primul termen al procesului va avea loc acum in luna februarie, vreau sa stiu daca este normal sa- mi perceapa chelt. de judecata inainte de a avea loc primul termen al procesului sau de a se finaliza procesul sau cum se procedeaza in astfel de cazuri.
Nu pot plati intretinerea pe luna decembrie pentru ca trebuie sa achit mai intai aceste cheltuieli (iar in luna februarie a zis ca vor aparea alte 200 lei cheltuieli cu inchiderea dosarului...)
va multumesc anticipat.
Proces pe rol
seceleanugina
Buna ziua,
Anul trecut am fost data in judecata de administratia de proprietari iar procesul este inca in derulare. Administratorul s-a schimbat intre timp ... (vezi toată discuția)