avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

o firma de tel mobila m-a dat in judecata pt deschiderea procedurii de faliment datorita unui debit catre ea. la primul termen am cerut amanare pt lipsa de avocat,la al doilea termen am prezentat o tranzactie facuta cu avocatul reprezentat.mi s-a mai acordat inca un termen pt a incheia litigiul pe cale amiabila.intrebarea mea este daca va mai trebui sa platesc cheltuieli de judecata
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
cristalina, utilizator
nu m-am consultat cu un avocat.am negociat cu avocatul firmei de telefonie respectiv.sa va dau detalii sa vedeti cam cat de corecte sunt aceste firme de recuperari debite.initial am avut o facuta in valoare de 10 mil.in actiune trebuia sa platesc:10 mil factura,95 de mil penalizari,800 de dolari taxa de reziliere si 60 de mil onorariu avocatX-(.iti imaginezi cat#-o am reusit sa iau legatura cu avocatul si am incercat sa negociez cu el.initial avocatul firmei de telefoniei mi-a propus sa platesc 130 de mil(10 mil factura ,70 mil sa-i bag in contul pesonal ca onorariu si diferenta penalizari si reziliare )X-( i-am spus ca nu accept si ca sa incheiem tranzactia asta sa ne incadram in 100 de mil.dupa lungi discutii a acceptat sa platesc doar 100 mil (10 mil factura,70 mil onorariu si restul penalizarii). va imaginati cat si-a pus onorariu si cat a putut sa reduca.si am stabitit in tranzactie sa achit in 2 transe,debitul meu stingandu-se in momentul ultimei plati.
7000 lei onorariu la recuperarea unui debit de 1000 lei cu penalităţi, asta da afacere!...;)
Omul cât trăieşte învaţă! Stimaţi colegi, luaţi aminte! Negocierea onorariului la acţiunile în pretenţii nu le mai calculăm ca un procent subunitar din suma recuperată ci ca un procent supraunitar de cel puţin 500%...:D
Se pare că averile nu se fac din mulţi clienţi cu sume modice, ci din puţini clienţi cu sume "grase"......:D
exact.e de retinut ca avocatul renunta la penalizari,la taxa de reziliere pt un onorariu fabulos
Asta înseamnă un bun negociator! ;)
Bravo lui!:D
cora2006 a scris:

Asta înseamnă un bun negociator! ;)
Bravo lui!:D

X-( Asta nu e avocatura si nici negociere ci - inventez - "giambaslic", "ciojerie", "Sindromul av. Munchaussen"

Alte discuții în legătură

Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante meme1234 meme1234 as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta ... (vezi toată discuția)
Taxa expertiza nicu_is nicu_is buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)
Problema amalu amalu Ma scuzati ca va deranjez. Am urmatoarea problema : In 7.10.2010 am incheiat un contract de imprumut cu restituire in rate egale de 780 pe luna timp de noua ... (vezi toată discuția)