avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

o firma de tel mobila m-a dat in judecata pt deschiderea procedurii de faliment datorita unui debit catre ea. la primul termen am cerut amanare pt lipsa de avocat,la al doilea termen am prezentat o tranzactie facuta cu avocatul reprezentat.mi s-a mai acordat inca un termen pt a incheia litigiul pe cale amiabila.intrebarea mea este daca va mai trebui sa platesc cheltuieli de judecata
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
cristalina, utilizator
cristalina a scris:

exista un mandat pentru respectiva firma ,contractul incheiat intre mine si firma de tel etc.

Concluzie: firma de telefonie a cedat creanta unei firme de recuperatori !....:D:D:D Astfel că discuţiile pe acest subiect sunt inutile atâta timp cât debitoarea a verificat clauzele contractuale si calculând suma datorată a ajuns la concluzia că aceasta este mult mai mare decât cea "negociată". De aici rezultă că firma de telefonie a preferat să renunţe în parte la cval. debitului de recuperat, a cedat creanta unei alte firme care putea astfel sa negocieze puţin în minus datoria...având în vedere ca oricum câştiga foarte mult. Cedarile de creante în asemenea situaţii sunt foarte paguboase pentru creditor, dar este optiunea lui...:whistle:
Pe cale de consecinţă, a ales varianta mai puţin costisitoare...;)
O fi verificat clauzele, dar ma indoiesc de faptul ca exact asa cum i s-a spus stau lucrurile, caci nu a stiut sa ne spuna lucruri esentiale si elementare despre acel contract. Or, daca i s-ar fi explicat putintel situatia, macar clauza prin care se invoieste ca penalitatile sa-i treaca de debit i se explica.

Asa incat, ai dreptate ca e inutila deja discutia, intrucat nu primim nicio lamurire suplimentara de la autoarea subiectului, lamurire care sa confirme sau sa infirme teoria mea sau a ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante meme1234 meme1234 as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta ... (vezi toată discuția)
Taxa expertiza nicu_is nicu_is buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)
Problema amalu amalu Ma scuzati ca va deranjez. Am urmatoarea problema : In 7.10.2010 am incheiat un contract de imprumut cu restituire in rate egale de 780 pe luna timp de noua ... (vezi toată discuția)