avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie firma transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie firma transport

Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de inregistrari.Va rog mult
Soferii Dvs. nu au ordine de deplasare si foi de parcurs? Cum sa nu puteti sti cand a intrat intr-o tara si cand a iesit? Aceaste date se completeaza de catre acesta sau la fiecare destinatie in parte.
Masinile nu sunt dotate cu tahograf? Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor auto.
Diurna este diferita pentru fiecare tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei de deplasare pentru mediu privat , calculata la salariu minim pe economie , cum se ... (vezi toată discuția)
Diurna nespecificata in contractul de munca si neplata in totatlitate a celei stabilite verbal. aliasje aliasje [b]Buna ziua ! [/b] [b]S[/b]unt angajat ca sofer la o firma de transport general de marfuri. [b]I[/b]n contractul de munca nu este specificata diurna ... (vezi toată discuția)