avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantii gestionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantii gestionari

Am si eu o intrebare. In noiembie 2006 am demisionat , eram angajata gestionar la un depozit en-gros. Nu am putut recupera nici in ziua de azi garantia retinuta conf. contractului de garantie incheiat intre mine si firma in 1995. Intrebarea mea este, cine ma poate ajuta sa aflu care este garantia retinuta. Firma nu vrea sa-mi puna la dispozitie aceasta informatie. ITM-ul poate?::
Cel mai recent răspuns: margaritm , utilizator 16:36, 20 Mai 2009
Art. 16 din Legea nr. 22/1969. ;)
buna,

sunt marian margarit din pitesti si vreau sa-ti spun ca si eu am o asemenea problema cu societatea la care am lucrat si i-am dat in judecata.daca vrei sa afli ce suma ai in cont,mergi la banca(bancile)cu care lucreaza societatea respectiva.iei cu tine un act de identitate si soliciti personalului bncar sa verifice daca ai cont si ce suma se afla in acel cont.pe langa suma constituita drept garantie,vei gasi in contul curent o suma ce constituie dobanda aferenta sumei constituite garantie.aceasta dobanda o poti ridica oricand de la casieria bancii respective.dar,chiar nu stii la ce banca sau depus banii????cu ce banca lucra societatea????
in cazul in care mai ai nelamuriri,contacteaza-ma pe margarit_marian@yahoo.com
ACESTE SFATURI NU CONSTITUIE NICI O OBLIGATIE DIN PARTEA TA.PUR SI SIMPLU I-MI PLACE SA-MI AJUT SEMENII.
ATENTIE!!IN CAZUL IN CARE CONSTIENTIZEZI CA AI CREAT PAGUBE SOCIETATII SI AI SEMNAT VREO NOTA DE IMPUTATIA SAU CEVA DE GENUL,I-ATI ADIO DE LA BANUTI

CU MULTA PLACERE,

MARIAN MARGARIT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia oprita din salariul lunar despadaniela despadaniela cui trebuie sa ma adresez daca institutia la care am lucrat la incetarea contractului ,si plata drepturilor salariale la zi ,u mi-a inapoiat garantia oprita ... (vezi toată discuția)
Urgent! madalina85 madalina85 Am lucrat 1 an de zile la o fabrica de bere! in urma cu o luna am fost dat afara (desfiintarea postului) In fiecare luna mi s-a oprit 10 % din salariu, ... (vezi toată discuția)
Garantii retinute si nerestituite la incetarea comtractului de munca sabinela sabinela cui ma pot adresa (cu exceptia angajatorului la care am facut-o deja) pentru recuperarea garantiilor banesti care au fost retinute pe timpul cat am fost ... (vezi toată discuția)