Chiar daca nu a existat...aievea de la inceput, de acum in colo Adelina exista virtual.:ok:
Ii multumim ca ne-a dat prilejul sa-i faurim caracterul si sa-i modelam sentimentele, educatia, ca intr-un puzzle cu accesul permis/etalat tuturor celor care au ridicat o piesa pe care au potrivit-o sau au insurubat-o (ca sa reziste).:hammer:
Presupun ca va deveni cat de curand si un etalon (eminamente virtual):innocent:
una suparatape parinti ca o verifica cu atentie in tot ce face (si eu consider ca a plecat de acasa. si vrea sa se convinga ca nu o pateste pentru gestul sau.
""""""
Data post: Miercuri, 23 Februarie 2011, 16:24
Subiect: Vreau sa plec de acasa!
Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore?
""""""""
Ce sa inteleg? Ca adelina2008 s-a nascut intr-un tinut uitat de timp? Se poate, asa se intampla in Romania de azi, sa aflam de lucruri incredibile, sa punem la indoiala realitati care sunt puse in discutie si de adelina2008! Din punctul meu de vedere, adelina2008 exista pur si simplu, se confrunta cu o problema si trebuie ajutata. Cineva scria pe acest subiect ca adelina2008 ar exista doar virtual...
Am 17 ani
marianamary97
buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
O problema
ContSters101087
daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe ... (vezi toată discuția)