m-am gandit, cred ca nu si-a dat seama, cu ceva timp in urma a mai angajat o colega pe post de gestionara, nu vreau ca intreaga raspundere sa cada pe umerii ei, ii stiu situatia. ideea e sa nu platim noi pentru prosperitatea falsa a altora. am studiat si legea gestiunii, si mi se pare anormal ca o gestiune cu peste 3000 de produse si 13 miliarde valoare sa stea in spatele a doi oameni, in conditiile in care ei desfasoara si vanzare en gros, si en detail.
Colega Dvs. nu cunoaste inca situatia din aceasta firma ,ceea ce se intampla acolo. Acesta este un inventar de predare-primire a gestiunii intre Dvs. si colega ,sau este inventarierea anuala a patrimoniului?
Pe Dvs. nu are cum sa va traga la raspundere din punct de vedere juridic. Cred ca ar trebui sa o avertizati pe aceasta colega care probabil acum se bucura ca in aceste vremuri a reusit sa isi gaseasca un loc de munca. Dar nimic nu trebuie platit cu pretul libertatii.
este cea anuala, colega stie situatia, i-am explicat-o. a fost adusa tot de o cunostinta de-a " domnului". problema este ca desi am functia schimbata de cateva luni, inventarul de sfarsit de an este tot pe numele meu si al ei. si ne tot forteaza sa semnam.
Daca acest inventar nu are inscrise minusuri in el l-ati putea semna,pana la urma . Dar dupa aceea ,sfatul meu :faceti-va lichidarea si parasiti aceasta firma. Daca o sa aveti semnata nota de lichidare fara debite de catre ei ,nu mai puteti fi tras la raspundere ,in cazul in care se va descoperi toata aceasta situatie.
Sau nu semnati nimic . In acest caz nu stiu cum vor decurge lucrurile in continuare.Probabil ca s-ar putea sa se lipseasca ei de serviciile Dvs.
stimata doamna, m-am gandit tot timpul la asta, sa plec si gata. dar daca domnul vrea sa predau gestiunea si-mi pune in spate toate lipsurile, care de fapt sunt ale lui si nu recunoaste. are in firma o gramada de catelusi care se jura si pe ma-sa, si pe tac-su ca domnul e corect. sincer mi-e frica sa scriu pe forum mai mult, cineva poate il recunoaste si-i aduce la cunostinta.
Predarea de gestiune
eindianu
am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)