avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gestiune

lipsa in gestiune, patron cu un comportament abuziv
Cel mai recent răspuns: alyn79 , utilizator 21:26, 28 Februarie 2011
nu, in nici un caz nu se pune problema de asa ceva.
silviu_n a scris:
...propuneți-i să caute o rezolvare convenabilă pentru ambele părți, cum ar fi, de exemplu, închirierea unui depozit în care să depoziteze marfa care nu mai există (desigur sub formă de ambalaje) .Dacă este o construcție veche atunci cu siguranță și instalația electrică este uzată și poate produce oricând un scurtcircuit.

Interventie moderator

Stimate @silviu_n sfatul Dvs. cred ca nu isi are rostul in aceasta discutie. Va aduc la cunostinta ca ati incalcat pct. 2.2. din Regulamentul de postare al mesajelor in forum.
Sper ca acest lucru sa nu se mai repete.
O zi placuta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
mai vreau sa mentionez ca domnul patron face si achizitii pentru uz personal, adica dotarea casei dumnealui, iar articolele le introducem in gestiunea noastra, nu stiu din ce motiv, probabil sa nu se inregistreze cu cheltuieli, la fel si cu piesele auto.asa ca produsul figureaza ca marfa pe stoc dar defapt el se consuma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)