avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gestiune

lipsa in gestiune, patron cu un comportament abuziv
Cel mai recent răspuns: alyn79 , utilizator 21:26, 28 Februarie 2011
v-am spus, nu am semnat si nu am scris nimic pana acum, oricum, in anii precedenti, declaratia era deja completata de doamnele de la birouri, noi doar semnam.
Din cite inteleg eu situatia ,se pare ca aceste produse (din caiet) sunt oferite ca si atentii celor ce au facilitat anumite contracte pentru firma.
Mai inteleg un lucru ca suma din caiet este exagerat de mare pentru a putea fi platita de un angajat .
In aceste conditii parerea mea este ca nu se vor formula plingeri impotriva dvs decit daca administratorului i se casuneaza pe dvs si doreste sa va trimita putin la "odihna" pentru ca este clar ca dvs nu veti putea plati un prejudiciu atit de mare.Acesta ar fi singurul interes al administratorului sa-si recupereze asazisul prejudiciu pentru ca e greu de crezut ca o firma care uzeaza de astfel de practici doreste ca cei de la investigarea fraudelor sa-si bage nasul prin contabilitatea lor numai pentru a va trimite pe dvs la "mititica" , existind posibilitatea sa fiti coleg cu administratorul in urma cercetarii actelor contabile .
Mai mult decit atit sunt convins ca pe linga caietul dvs exista si caietul sefului care sigur contine sume mult mai consistente.
In aceste conditii urmati sfatul d-nei contabil Gabrielle si faceti-va lichidarea si cautati un alt loc de munca pina nu e prea tirziu.
aveti cuvantul meu ca seful nu are nici un caiet. si nu-i este frica deloc de lege, suntem intr-un oras mic unde toate autoritatile au nevoie de cate ceva. asta e problema, nu ai cui sa te plangi. pe langa problemele de gestiune mai sunt si de protectia muncii, si de munca la negru, sunt multe.
astept si in seara asta sfaturi de la dumneavoastra. ideea este ca nu vreau sa plec momentan de la actualul loc de munca, dar vreau sa ma pun in garda si sa ma feresc de ce e mai rau.
Stimate domn,
Întrucât îmi dau sema de situația delicată în care vă aflați, vă pot da următorul sfat:
mărturisiți-i patronului stress-ul pe care vi-l provoacă situația creată;
propuneți-i să caute o rezolvare convenabilă pentru ambele părți, cum ar fi, de exemplu, închirierea unui depozit în care să depoziteze marfa care nu mai există (desigur sub formă de ambalaje).Dacă este o construcție veche atunci cu siguranță și instalația electrică este uzată și poate produce oricând un scurtcircuit.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
silviu_n, utilizator

Alte discuții în legătură

Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)