Imi pare rau pentru situatia Dvs. ,dar la data inventarierii Dvs. nu mai sunteti gestionar.Deci nu are cum sa va impuna sa semnati acest inventar. Nu semnati nimic , stimate domn! V-am intrebat si mai devreme cine completeaza acel "caiet minune". Nu mi-ati raspuns.
eu il completez, dar nu pot obliga pe Dl. sa semneze, pana la urma e seful meu, are si el pretentie.eu scriu acolo tot timpul ce pleaca din magazin si din depozit. problema e ca inventarul e listat la 31 decembrie iar eu nici acum nu l-am semnat si sunt presat de ei.daca ar fi sa ma iau de caiet si sa inventariez toata marfa, trebuie sa cutreier jumate din tara.
Pentru Dvs. ce este mai importatnt pana la urma?
Inventarul nu este scris pe liste de inventariere? Este listat din calculator? Nu asa se face inventarierea materialelor si marfurilor. Si de ce trebuie sa cutreierati jumatate de tara? Un alt sfat: faceti copie dupa aceste caiete,daca mai sunteti in posesia lor.
inventarul este listat din calculator la care se adauga acea declaratie tip de inventariere.noi trebuie sa semnam fiecare fila listata.acolo scrie faptic-scriptic.am mai fost gestionar si tot timpul am avut mici diferente care se compensau, aici totul trebuie sa iasa la fix. asa cum ati mentionat, nu totul e legal in aceasta societate. faptul ca trebuie sa cutreier jumate de tara se datoreaza faptului ca produsele luate din gestiune ajung si pe la bucuresti, si pe la timisoara si prin toate inprejurimile orasului meu.
Predarea de gestiune
eindianu
am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)